Dorohoi News Logo

[VIDEO][FOTO] Instruire în domeniul situaţiilor de urgenţă cu primarii din municipii, oraşe şi comune efectuată de I.S.U. Botoşani

ISU 18 februarie instruire primari (4)

La Casa de Cultură a municipiului Dorohoi, în ziua de 18.02.2011, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă N. Iorga al judeţului Botoşani a desfăşurat instructajul anual de pregătire cu preşedinţii C.L.S.U. din localităţile: Dorohoi, Bucecea, Brăieşti, Broscăuţi, Conceşti, Cristineşti, Cîndeşti, Corlăteni, Cordăreni, Darabani,  Dersca, Dimăcheni ,Hudeşti, Ibăneşti, Leorda, Lozna, Mihăileni, Mileanca, Suharău,  Şendriceni, George Enescu, Hlipiceni,  Vf. Cîmpului, Văculeşti şi Viişoara,  instructaj care a avut ca obiectiv principal perfecţionarea deprinderilor manageriale a primarilor  pentru planificarea, organizarea, conducerea, desfăşurarea şi evaluarea activităţilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în domeniul situaţiilor de urgenţă ce se pot manifesta pe teritoriul unităţilor administrativ-teritoriale funcţie de riscurile identificate.
       
“Activitatea de instruire s-a  desfăşura în cursul acestei săptămâni şi vizează pregătirea tuturor primarilor din judeţ, pe 5 centre de pregătire, în 5 locaţii diferite. Temele de pregătire sunt cu caracter teoretic şi practic.” a declarat pentru Dorohoi news, lt. colonel Radu ŢIPIŞCĂ, şef comp. în cadrul inspecţiei judeţene din ISU Botoşani.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web